Загальні Положення

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту prydbuy.in.ua (далі – Сайт), що належить та знаходиться під управлінням ТОВ “ЛЕДРУА КОНСАЛТ”, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ 37559530, юридичної особи, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі – Товариство).

Товариство з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами, та прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві. У зв’язку з цим Товариство розробило цю політику конфіденційності (далі – Політика), мета якої – проінформувати Вас про порядок збору, зберігання і обробки персональних даних та інформації, що надається Вами за допомогою цього Сайту. Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з цією Політикою та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з цією Політикою та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Збір Та Використання Персональних Даних

Володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є Товариство. При відвідуванні Сайту Товариства здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • даних, що безпосередньо надаються користувачем під час відвідування нашого Сайту (заповнення форми зворотного зв’язку, що розміщена на Сайті);
  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • дані Google Analytics;
  • параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

На Сайті фіксуються всі входи до системи (дані про статистику відвідування Сайту). Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті. За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як про сторінки, що відвідуються; кількість переглядів сторінок; про інформацію, яка була завантажена; про домени інтернет-провайдерів та країни походження користувачів, а також про адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з користувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Інші Ресурси

Сайт містить посилання на інші веб-сайти, зокрема: http://kkhp.pat.ua/ та https://www.youtube.com/. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Сайти цих та інших компаній знаходяться за межами хостингового простору Товариства, де інформація про користувачів збирається поза прямим контролем Товариства. При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде.

Використання Інформації

Товариство може використовувати зібрану інформацію для наступних цілей:

  • надання користувачу доступу до інформаційного ресурсу Сайту;
  • визначення місця знаходження користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства;
  • здійснення рекламної діяльності за згодою користувача;
  • забезпечення надання інформації, шляхом надсилання електронною поштою повідомлень, які були запрошені користувачем;
  • надсилання користувачу електронної розсилки;
  • контроль загальної та індивідуальної активності користувачів, такий як пошук за ключовими словами, а також для управління трафіком на Сайті;
  • обробка запитів та скарг, які стосуються Сайту;
  • з метою перевірки відповідності умовам та правилам, які регламентують використання Сайту та в інших цілях.

Інформація, Що Не Збирається

Товариство не збирає і не обробляє інформацію (персональні дані) про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях або професійних спілках та подібну інформацію.

Строк Зберігання Інформації

Інформація (персональні дані) зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки, але у будь-якому випадку не більше 3-х років.

Використання Файлів Сookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.
Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).

Важливо знати, що:

  • при повторному відвідуванні користувачем Сайту, дані файлів cookie оновлюються;
  • у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача;
  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Товариство дбає про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, для цього Товариству необхідно, за допомогою файлів cookie, проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Товариству поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.
Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Товариство використовує такі категорії файлів cookie:

  • Строго необхідні файли cookie – потрібні для пересування користувачем по веб-сторінці і при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також, здійснюють запам’ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.
  • Експлуатаційні файли cookie – агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння які саме розділи і сервіси Сайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія і тому подібне.
    Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач.
  • Функціональні файли cookie – використовуються для збереження параметрів або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім’я користувача, фото в профілі, інформація по залишених коментарях, мовна версія Сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація або обрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування Сайту. Ці файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами. Щоб зробити більш приємними враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.
  • Цільові файли cookie – використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування Сайту.

Інформація про користувачів отримана за допомогою файлів cookie не продається і не поширюється Товариством у відкритому доступі.

Інформація Та Треті Особи

Товариство не здійснює передачу інформації (персональних даних) третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства. Товариство розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Товариству.

Захист Даних

Вся інформація, яку збирає Товариство в розумних межах захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використанню даних. Товариство надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Товариства. Користувач підтверджує своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті незахищеною, і Товариство не може гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

Права Користувачів

Товариство доводить до відома користувачів (як суб’єктів персональних даних) про права, які врегульовані Законом України “Про захист персональних даних”, а саме:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

В разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних користувача, які обробляються Товариством, будь ласка, звертайтеся до Товариства за адресою місцезнаходження, що зазначена на Сайті або на сторінці он-лайн сервісу отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України, чи на електронну пошту prydbuy@ledrua.com.

Зміна Політики

Користувач, відвідуючи Сайт, прийняв умови цієї Політики, враховує та згоден з тим, що ця Політика може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики, публікуються на цій сторінці Сайту. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.